[Review] Maybelline Hypersharp Liner

9:37 PM

Hi everyone !
I'm back with another review la la la
I've been used Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel and it's kinda dry at the moment :(
and I decided to bought Maybelline Hypersharp Liner.

Hi semua !
Aku balik lagi, kali ini mau review Maybelline Hypersharp Liner, sebelumnya aku selalu pake Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel dan makin kesini jadi kering :( jadi aku beli yang baru hehe

I bought it for IDR 109.000 if I'm not mistaken, It comes with black pencil packaging and glossy red cap.

Aku beli produk ini dengan harga IDR 109.000 kalo gak salah.  Packaging nya seperti eyeliner biasa, hitam dengan tutup merah kilap gitu.



the tip, it's really sharp and helpful to do wing liner
ujungnya tajam banget dan sangat ngebantu buat bikin wing liner

here's the swatches

try to clean with Nivea Eye Makeup Remover

second attempt to clean it
As you can see, it's waterproof and smudge proof


Here's the look

It remind me to Etude House Drawing Show Brush Liner, it has quite same tip.
Overall, I like this eye liner, even thought I prefer use the gel type and using angle brush.  But sometimes I've running out of time and pencil liner helps me a lot.  When using the gel one we need to clean up the brush everytime after used or it gets dry.

Pros :
+ Affordable
+ Nice product
+ Waterproof and Smudge proof

Cons :
- none

Thank you so much for stopping by..
Don't forget to share your thought by leaving the comment down below ^^
God bless.

Regards,






Find me here :


 GFC || Bloglovin

You Might Also Like

6 comments

  1. Aku pengen cobain ini juga tapi stok eyelinerku masih banyak T.T Suka banget sama eyeliner pen Maybelline yang tutup kuning dan penasaran sama yang ini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada maybelline yg hyper impact liner juga, kak Nindy :D

      Delete
  2. Aduh bagus banget ya eyelinernya, sayang aku ngga bisa pakenya, kurang rapi :(

    www.inggitefridha.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, pemakaian pen lbh susah, aq juga kadang masih kecoret ^^"

      Delete
  3. aku biasanya pakai yang tutup produknya warna kuning gold gitu kak. tp cepet banget keringnya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah iya ada yang itu juga ^^
      aq pakai yg hypersharp udah sekitar sebulan, masih oke koq ^^

      Delete